mandag 31. mai 2010

Når ble aktivister nødhjelp?

Israel har flere ganger tidligere vist at de er villige til å bruke militærmakt for å stanse skip som forsøker å ta seg inn til Gaza skriver VG

Nødhjelpen inneholder blant annet 700 propalestinske aktivister (sic), som om det er noe Palestina ikke har nok av fra før av? Konvoien av skip med nødhjelp, og aktivster, har fått tilbud av Israel om å la nødhjelpen slippe igjennom hvis den ble losset i en israelsk havn først for gjennomgang.

Aktivistene (sic) var ikke interessert i dette, tydeligvis var konfrontasjon med Israel det primære forholdet, om nødhjelpen til palstinerne kome frem eller ikke var tydeligvis ikke viktig. Noe som ytterligere bekreftes at aktivistene (sic) angrep israelske soldater da de ble bordet.

I norsk presse kan man faktisk lese gjennom linjene hva som skjedde, men det er jo ingen tvil om at dette er enda et grusomt overgrep fra Israels side, eller i hvert fall bør fremstilles på den måten.

21 kommentarer:

  1. Israels fanatiske tilhengere er ikke mottagbare for noen kritikk av landet. Istedet sluker man rått den jødiske propagandaen. Her er en link til en artikkel fra BBC World idag som viser hvor arbitrær den israelske blokaden er. Man lager "kaloritabeller" slik at man kan regne ut hvor lite matvarer man kan slippe igjennom bl.a. Men les selv.

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/8654337.stm

    SvarSlett
  2. Helt greit at folk har sine meninger og er villig til å dra de langt men når de vet at det blir motstand og at noe kan gå galt da blir det feil å sutre.Man vet da hva faen hva man gjør og må være så oppegående at litt svinn er helt normalt.

    SvarSlett
  3. Joda, Erling Folkvord snakker så søtt om ikke-vold og menneskerettigheter, men likevel klarer en flokk med aktivister å angripe israelske kommandosoldater med økser og kniver. Var dette noe de tilfeldigvis hadde med seg på reisen, eller var dette planlagt på forhånd?
    Heldigvis vil verden neppe savne disse 14 aktivistene som ble drept.

    SvarSlett
  4. De beskytter landet sitt som også vi hadde gjort!

    SvarSlett
  5. lol, dette her er ganske idiotisk etter min mening.

    At de beskytter sitt land ved å blokere et annet land er nesten som om Norge skulle blokere Island og nekte all trafikk å komme igjenom fordi de muligens kunne begynne å skyte raketter mot Norge.

    Og det at de muligens har angrepet med øsker og kniver, det forundrer meg ikke. De er ikke militære eller opptrente, så det forundrer meg ikke at noen klikker eller ikke følger planen.

    Fordeom så synes jeg at 14 personer (eller mindre/mer) er 14 for mye.

    SvarSlett
  6. Det er ikke spørsmål om de muligens vil skyte raketter mot Israel. Det gjør de hele tiden. Israel sin oppgave er å hindre import av raketter. Så lenge palestinerne driver med terrorangrep, må de forvente strenge restriksjoner.

    SvarSlett
  7. Her sitter man altså i Tel Aviv og leser om Erling F>olkvord som uttaler seg om at han her "har med en fiende å gjøre som kan tenkes å ta sivile liv for å hindre at nødhjelpen kommer frem."

    En av de beste følelsene i verden er når IDF og co viser littegrann tenner, slik de har gjort her.

    Glem nå ikke at om det hadde vært motsatt så hadde Hamas sendt et titalls rakatter mot disse båtene og gitt Erling Folkvords kompiser en våt grav i middelhavet.

    Å kreve en gjennomgang av ting som skal tas inn i et område hvor man vet at det finnes grupperinger som i 8 år har skutt raketter mot nabolandet synes jeg er en særdeles fredelig fremgangsmåte av Israel. At de da blir angrepet med økser og kniver (bekreftet at aksjonistene selv) viser jo at disse ikke er ute etter å hjelpe, men kun skape et medieoppslag.

    Og det klarte de jo, så godt jobbet... jeg håper de synes det var verdt 16 (ubekreftede) tapte liv...

    Her i Tel aviv går livet videre som alltid før...

    SvarSlett
  8. De beskytter landet sitt. Hvilket land???

    SvarSlett
  9. I di siste mnd har det gjenomsnittlig kjørt 100 trailere inn i gaza daglig.Det er de siste mnd kjørt inn mer enn 1200 tonn medisinsk utstyr og medisiner, 155 tonn mat, 2900 tonn sko og klær, og 1700 liter bensin og diesel.Etter krigen i fjord har ca 6000 palestinere fra Gaza sluppet inn i Israel for medisinsk behandling i Israel og Jordan. IDFs siste ukeoversikt vise at over 1400 tonn humenitær hjelp ble transportert fra ISRAEL og inn i gaza på en uke!! HVOR MYE SKL DI HA???????

    SvarSlett
  10. Helt utrolig at det finnnes mennesker som stotter militaer massakre av fredelig nodhjelp. At folk rettferdigjor mord pa menneskene ombord pa baten FORDI de er fredsaktivister er ikke til a tro. Israel ma se a bli satt pa plass en gang for alle, de har brukt kjemiske vapen pa GAza og har ogsa mer en 200 atomvapen..det mange europere ikke vet er at atomvapnene Israel har er rettet mot mange Europeiske hovedsteder.

    http://www.youtube.com/watch?v=_qxzZY4JycY&playnext_from=TL&videos=72buLukOOsU

    SvarSlett
  11. Til dere som er så imot hva Israel gjør for å forsvare sine innbyggere, å som kommer med deres egne meninger, som i realiteten ikke betyr noe. For Israels innbyggere er det derimot viktig at IDF passer på landet. Løgnpropagande fra hamas og hizbollastøttende kilder det sluker vesten rått.
    Ta en titt på dette : http://www.youtube.com/watch?v=uL8ANySuSuk&feature=fvst

    SvarSlett
  12. Hvor naiv går det an å bli? Kalle det for en "freds-kampanje" for å styrke en part i en krig? Hallo, man må regne med å bli tatt i nakken for det. Enig med Anonym (kl.08.30)som er såpass opplyst til å fortelle at Israel mottar rakettangrep daglig fra Hamas. Dette var en snill aksjon fra Israels side. Motparten hadde sannsyligvis sendt skipene under vann og spurt etterpå hvem det var...Og til Anonym (Kl.08.32)Hvis du ikke visste det, så fikk jødene tilbake landet sitt som de mistet år 70 e.kr. Det skjedde 14.mai 1948 og heter Israel som de nå driver å forsvarer.

    SvarSlett
  13. Må også ta med denne for å stoppe kjeften på enkelte her:
    http://www.sisteskanse.net/2010/05/noden-i-gaza/

    SvarSlett
  14. Aktivister eller ikke, de var sivile. Å borde skip i internasjonale farvann og så drepe sivile, er piratvirksomhet. For øvrig ser jeg ingen grunn til å diskutere med fanatikere. Ser bare at de er villig til å drepe sivile og det er forkastelig.

    SvarSlett
  15. ganske idiotisk av aktivister aa late som de kommer med hjelp....dette er kun for aa lage propeganda mot Israel nok en gang.... maken til idioti skal man lete lenege etter!!!

    SvarSlett
  16. Her kommer alle Israels venner frem, Sionister som er blod tørste og rettferdigjør mord på sivile. Jeg drømmer om dagen Israel mister økonomisk støtte fra America.

    IDF viser muskler på sivile fredsaktivister og Palestinere som sulter i hjel pa Gaza, det er da ikke noe nytt. De hadde ikke baller til a ta Saddam Hussein, men brukte sine sterke lobbyister, media og AIPAC i America for å sende "naive" Amerikanere inn til døden istedet.

    Israel er det eneste landet i verden som ikke respekterer noen internasjonale lover. HVORFOR?? Jo fordi ifølge dem er de over loven! Guds utvalgte folk skal da ikke følge noen Lov laget av GOYIM(kristne). Det er derfor de bruker kjemisk vapen på sivile, og nekter FN inspektører inn til landet for å se på deres atom program. Israel roper ulv ulv og leker offer, når de er det ENESTE landet i midtøsten som har Atomvåpen.

    Israel er verdens bakterie, pga deres rasisme og arroganse er det null sjanse og oppnå fred i midtøsten. Du kan ikke diskutere fred med et land som har planer å slette Palestina fra kartet og truer alle naboer. Hver gang et Europeisk land prøver å prate fred truer de landet med sanksjoner og krig.

    Jeg vet ikke hva den kristne verden venter på, når Israel er ferdig med Palestinere er det et annet land de vil voldta! Det her er ikke en kamp mellom muslimer og jøder, kristne Palestinere og Druzer blir drept og trakkasert av Israeliske Soldater daglig. De bruker Hamas som unskyldning, Hamas kan du sammenlikne med en amputert baby! De er absolutt ingen trussel, men en propaganda brikke som blir brukt av både Mossad og IDF for å fortsette deres barbariske Holocaust på usskyldige mennesker.

    SvarSlett
  17. LENGE LEVE ISRAEL!

    SvarSlett
  18. "Israel er verdens bakterie" sier du - er du klar over at folk kan lese og ser helt klart at det faktisk er du som er rasisten her?

    SvarSlett
  19. Jeg skjønner ikke problemet? Israel har advart mot båtlaster med aktivister vil bli stoppet. Nødhjelpen har fått mulighet til å komme til Gaza gjennom en Israelsk havn. Når aktivister likevel forsøker å tvinge seg gjennom blokaden, så har de selv valgt en voldelig løsning. Håper Israelsk marine senker båtene neste gang. Aktivistene kan svømme tilbake.

    SvarSlett
  20. Man må jo kan spørre seg HVORFOR denne båtlasten IKKE vil la seg inspisere i en annen havn???? Dessuten har Israel full rett til å stoppe fartøy i Israels sone.

    GOD BLESS ISRAEL!!

    SvarSlett