mandag 15. mars 2010

Det er ikke så farlig med jødene

Jødehatet tilbake for fullt i Norge

Jøder stemples som sleipe og griske

Hadde en muslim blitt utsatt for noe av det mange jøder må finne seg i om dagen hadde det nok blitt rabalder, muslimene er jo de nye jødene, det er i hvert fall en av mantraene til visse venstreekstremister.

Jøder truer oss ikke med terrorangrep hvis de ikke får viljen sin eller presser sin religion og dens krav på resten av oss. Og de er helt ufarlige å herje litt med.

Muslimer dukker stadig opp med påtatt offermentalitet og klager over at de føler seg forfulgte, men hvem er det som forfølger jødene i Norge? Det er visst de "nye jødene".

26 kommentarer:

  1. Viser muslimene er livsfarlig.Få dem ut fra
    landet med første fly.Muslimer er nye nazister.



    AVE

    SvarSlett
  2. jødene får supermaktene på sin side . Det være seg romerne og usa

    SvarSlett
  3. "Jøder truer oss ikke med terrorangrep hvis de ikke får viljen sin eller presser sin religion og dens krav på resten av oss. Men de er i hvert fall helt ufarlige å herje litt med."

    Å heisann. Har du lest en avis eller sett en nyhetssending de siste .....hmm..... SØTTI åra?

    SvarSlett
  4. Det skjer så mye negativt propaganda mot muslimer,og det blir gjort av jødene,forskjellen er at jødene styrer media mens muslimene med bøker,etter min mening er jødene de verste,de er slik de blir beskrevet i boken.Hvis man er uening,kritiserer jødene da får du jøder etter deg,de kaller deg nazist,og antijøde,man blir fort stemplet som antisemmitisk.jødenes mål er å okkupere Palestina og hele verden bare fordi det står i bibel ifølge dem,de er guds utvalgte og kan gjøre akkurat som de vil f.eks å drepe barn og kvinner i Palestina,jødene bomber med f.16 fly og tanks når Palestinerne forsvarer/gjør motstand,de rakettene Palestinerne har er kinaputter forhold til hva jødene har.Etter min mening er det jøden som er de verste forbryterne på jorden,t.o.m FN og USA er maktesløs.

    SvarSlett
  5. heh har du fulgt med? jødene går for offerrollen konstant. bla. saksøkte noen jøder i frankrike ebay fordi nederste rank var en gul stjerne. finnes nok av eksempler og ta av. Og nei, de truer ikke med terrorangrep fordi de er for opptatt med terrorern de bedriver nede i midtøsten.

    SvarSlett
  6. Det interessante er at dette ikke oppleves som rasisme, og politikerne sitter desverre stille og ser på at dette får utfolde seg. Det som derimot har fått stor oppmerksomhet er at nynazisten Kvisler kan komme til å få testamentert en god slump penger. Dette ønsker endel politikere å gjøre noe med iom at han er straffedømt nazist og rasist. Men jeg jeg opplever at jødehatet fra muslimenes side er satt i system, og blir ikke omtalt som rasisme. Merkelig.

    SvarSlett
  7. stooor forskjell mellom jøder og "staten" israel!

    det folk ikke klarer å få frem er at de er imot staten israel og dens politikk.

    her har selvfølgelig jødene en del skyld også, for hver gang man kritiserer israel, så peker jødene på holocost og antisemitisme...hvorfor føler jødene seg truffet når man kritiserer israels voldelige politikk?

    SvarSlett
  8. Det er flott at Sara Azmed Rasmussen tørr å peke på at det selges bøker i Norge i dag der det spres hat mot enkeltgrupper. Jøder og homofile er jo pekt ut som hatgrupper blant islamistene. (vi snakker ikke om vanlige mennesker som tilhører den islamske tro, men om de ekstreme). Det er inderlig rart at de som blir krenket av at aviser trykker religiøse motiver, selv krenker andre og sprer hat. Å klandre norske eller andre jøder for israelsk politikk, er å rette baker for smed. Det blir som å hevde at alle muslimer er terrorister og det stemmer heldigvis ikke.

    SvarSlett
  9. ja det var greit formulert og veldig riktig i forhold til den mangel på kunnskap og higen etter å fremstå som leder rasen. de har ikke produset annet en terror i 20 år nå. Da mener jeg muslimeme. Jødene er til forveksling driftige og produktive mennesker. De innvanderer ikke vestlige land for penger. de greier og oppnå ting selv med egen innsats.

    SvarSlett
  10. Joederne har selvfoelgelig en hel del uheldige felles trek, men meget skyldes misundelse.Den virkelige nuvaerende fare er og bliver muslimerne i de vestlige samfund.Disse hjernevaskede og usympatiske moerkemend kaemper efter verdensherredoemme ved aa terrorisere alle civiliserte samfund!Politikerne har sovet i timen, og reageret for langsomt med aa repatriere
    disse umennesker!

    SvarSlett
  11. Snakker om jødene gjør mye galt,selfølgelig er ikke de feilfrie, lang der ifra(les palestina) det de driver med der er ikkae bra. Men når det gjelder muslimer, skjer det jævelskap rundt disse folka over hele verden. Kritiseres de,ja er det trusler og faenskap,men DE kan ture på i hytt og dyne og tro at alle skal være enig. Nei passer ikke Norge(kulturelt eller på en annen måte) vær så vennelig,REIS HJEM.

    SvarSlett
  12. Man må gjerne mene hva man vil om Israels politikk, men å være "mot staten Israel" og samtidig tro at dette ikke har noen betydning for jødene blir like dumt som å tro at Norge ikke har noen betydning for nordmenn. Israel er jødenes rettmessige stat og å fjerne eller svekke Israel [som en jødisk stat] vil dermed nødvendigvis ha store konsekvenser for majoriteten av verdens jøder, som tilfeldigvis bor i Israel.

    Dette mantraet om at "vi er ikke i mot jødene, bare Israel" er ikke noe annet enn et retorisk grep for å legitimere nettopp videre jødehat og antisemitisme.

    SvarSlett
  13. @Anonym 11.28

    Jeg er enig i det siste avsnittet ditt, det blir ofte bare en retorisk forskjell. Mange som hater Israel lar det gå utover jødene, og hatet mot Israel er generelt så psykotisk at det er vanskelig å forklare det med annet enn et utslag av et allerede tilstedeværende hat mot jøder generelt.

    Prinsipielt sett skal man kunne være i mot staten Israel uten at dette har noe med jøder å gjøre, og man skal kunne kritisere Israel uten å få merkelapper som "jødehater" og "antisemititt". Men, rasjonelt sett er det ganske unikt å være i mot en nasjons eksistens uansett hva den har vært ansvarlig for, så det er ingen tvil om at det ligger mye grums bak kritikken av Israel.

    SvarSlett
  14. @Anonym 10.28

    Du skrev "her har selvfølgelig jødene en del skyld også, for hver gang man kritiserer israel, så peker jødene på holocost og antisemitisme...hvorfor føler jødene seg truffet når man kritiserer israels voldelige politikk?"

    Jeg er enig i at mange israelere, ikke jøder generelt, og andre forsvarere av Israel, som kan være jøder men ikke nødvendigvis (de fleste i sistnevnte gruppe i Norge er vel kristne vil jeg tro), bruker merkelapper på meningsmotstandere.

    Men hvilke norske jøder føler seg truffet "når man kritiserer israels voldelige politikk"? Jeg kan ikke huske å ha sett så mange reaksjoner fra jøder i Norge, og de jeg har sett har i større grad handlet om den agitatoriske retorikken som i stadig større grad blir brukt mot jøder generelt i media i forbindelse med reportasjer om Israel.

    SvarSlett
  15. Hele greia får meg enkelte ganger til å tenke på en gutt som gikk på samme skole som meg på barneskolenivå. Jeg fikk med meg at han hadde blitt plaget lenge av endel andre gutter, om de gikk i klassen hans eller ikke fikk jeg aldri med meg. Derimot ble det et voldsomt oppstyr blandt lærerne spesielt den dagen da han fikk nok og slo ned den ene av de og denne løp blødende og fortalte hvor forferdelig voldelig denne gutten var.

    Den gang hadde jeg en viss innsikt i hvordan det var å være den som ble hakket på og min tanke var "godt for ham" og "de fikk som fortjent".

    I ettertid kan man selvsagt se det i et større perspektiv og kanskje noen av lærerne hadde rett når de påpekte at han burde snakket om det først (som om han ikke hadde prøvd) og at vold "aldri løser noen problemer (de plaget ham ikke etter dette dog). Muligens hadde også han mobberen som ble slått det vanskelig hjemme, kanskje det var mer synd på ham, men det er ikke mobbeofferets oppgave å redde og ivareta dennes problemer. Han hadde et problem, forsøkte å håndtere det, overse det, og til slutt da han ikke klarte mer slo han tilbake med det siste verktøy han hadde, vold. Og det fungerte for ham den gangen.

    Vi sitter i sofaen i et land hvor det blir slått opp på førsteside når noen blir omkommer i en ulykke og dømmer politikken og reaksjonen til et land og et folk som har vært under angrep kontinuerlig i mindre eller større grad i sitt eget land i snart 60 år. Et folk som forøvrig har blitt hundset, forfulgt og blitt forsøkt utryddet flere ganger i over 1000 år av det vestlige samfunn.

    Man må nesten stille spørsmålet, har vi noe som helst vi skulle ha sagt? Har vi noe som helst innsikt og kunnskap til å vite hvordan det er å være i en slik situasjon? Kanskje de nordmenn som levde med frykten for bombeangrep mellom 1940 og 1945. Og jeg tviler på at det ville hjulpet om en kar i palestinakomiteen avviste dramatikken i det hele mens man satt bak blendingsgardiner med å si at prosentsannsynligheten er så liten at det er ingenting å bry seg om og derfor ingen grunn til å gjøre noe med det.

    Jeg gir en utfordring til de som mener man skal akseptere rakettangrep på dette grunnlaget. Vi skaffer en stor revolver med flere tusen kammer og setter i en kule. Spinner den rundt og ber deg leke russisk roulette. Hvis man mener at andre skal gjøre det må man jo stå for det selv.

    Lykke til

    SvarSlett
  16. Her var det mange naive kommentarer gitt..
    Ser ut som flertallet her synes det er helt ok at muslimene hetser og hater jødene i Norge.

    Og blande inn Israel/Palestina-konflikten blir for latterlig. For da kan vi i følge enkelte her si at alle muslimer er terrorister, noe de ikke er. Fy skam der!

    SvarSlett
  17. Siste kommentar var veldig bra. Ellers finner jeg svært mange skammelige og helt på trynet kommentarer.

    Svært mange som tror på konspirasjonsteorien at jøder styrer verden også. Er det rart at det er så mye jødehat og jødehets?

    Noen som så på NRK her om dagen hvor de hadde reportasje om jødehetsen i Norge. Noen som så det som vises på baren-tv hos palestinere? Det er fæle greier.

    Som jeg sier, ikke rart det er mye jødehat i verden. Men vi som vet bedre burde stå opp imot dette slik at ikke nazi tiden og holocaust gjentar seg. De som taler for jødehatet burde skamme seg!!!

    SvarSlett
  18. Det at muslimer hetser jøder og jøder hetser muslimer er noe som har pågått i mange mange år.
    Noe av grunnen til at vi hører mer om dette nå må nok noen muslimske invandrere ta skylden for.
    Men det er nok ikke bare det som er grunnen.

    Syntes det blir vel mye generalisering til tider, det er ikke så svart på hvitt at det er jøder vs muslimer. Man kan ikke slå alle under en kam!

    Informasjonsflyten har ved hjelp av internett og dets utvikling blitt revolusjonert, og folk begynner og bli mer opplyste.

    Personelig har jeg ikke noe imot jøder, men israels styre er ikke bedre enn sine naboer.
    Vil påstå de er verre, og de kunne Aldri gjort som de gjør uten støtte fra bla USA.
    At sionistiske jøder har stor makt i kongressen i usa ved hjelp av lobbyarbeid og diverse andre metoder er ikke til å feie under teppet.
    Den som påstår noe annet har ikke lest nok om emnet..

    Leeees. Et spennende sted og starte er områder med Ekstraterritoriell status. Bla Washington monumentet, London City Og Vatikanet med deres hedenske avgudsdyrkning midt i smørøyet.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Obelisk
    http://en.wikipedia.org/wiki/Extraterritoriality

    SvarSlett
  19. Karikaturene av jøder, inkludert i nazitiden, er stort sett svært treffende. Selv ikke de flestes fantasi kan fatte den ekstreme arrogansen og forakten jøder blir opplært til å føle overfor andre mennesker. Jødedommen er menneskehetens mest hatefulle ideologi, selv islam inkludert….. Jøder har forårsaket MYE mer lidelser og død enn de selv har lidd i Europa, også hvis man aksepterer deres egne tall, forsknings- og diskusjonsforbudt i Tyskland m fl land……, for døde under nazi-tiden. Måten jøder har orkestrert og profitert på Sovjet’s sammenbrudd og den bevisst skapte finanskrisen 2008 er så helt ekstremt kvalmende. Måten jøder tidligere spilte hovedroller i innføringen av kommunismen og dens morderiske skrekkregimer var hinsides enhver normal forstand. Jødene har all grunn til å ha dype skyldfølelser overfor europeere. Men praktisk nok er skyld overfor ikkejøder en følelse jødedommen har vasket vekk. Jøder fortjener forfølgelse inntil de legger ned jødedommen. Derfor har de i sosiopatisk paranoia tatt fullstendig kontrollen over USA og bruker dem til å bygge opp sin egen terroriserende stat: Israel. Målet er at Israel skal terrorisere verden. De må stoppes.

    SvarSlett
  20. Er det rart at muslimer hater jøder???alle har hørt det som kjedde i dubai for noen uker siden(der mossad drepte en hamas medlem og brukte falske pass fra flere land), hva hadde usa og verden gjort hvis det hadde vært en arabisk/muslimsk land som hadde gjort det?????Muslimer hater ikke jøder men israel. Israel vil kalle sitt land som jødenes stat og da derfor hater muslimer alt som har med jøder å gjøre.Jeg synes at det er skam at europa utryddet jødene og for å gjøre det godt igjen ga stor britannia et okkupert stat(palastina) til jødene. Hvorfor ga ikke de et europisk land til jøder(hvis europerne er så "snille").
    Folk her sier at jøder og israel er fred, de er ikke terrorister. Men da svarer jeg dem at dere bør fan me høre fra begge sider og ikke bare israelsk/amerikansk/vestens side!spør de muslimene hvorfor de hater israel og jødene,og da svarer de dere!!!

    SvarSlett
  21. @Anonym 13:40

    En betydelig del muslimer hater alt og alle som er anderledes enn dem selv, jøder, vantro, Vesten, og andre muslimer som ikke er "riktige" muslimer eller "gode nok". Jødehatet i Islam er like gammelt som Islam selv.

    Mossad dreper et medlem av Hamas (en rasistisk organisasjon som drar sine egne landsmenn ut på gata og gir dem en kule mellom øynene hvis de ytrer seg ufordelaktig om Hamas), og det kan sammenlignes med over tusen år med islamske forfølgelser og overgrep mot jøder? Hvis en arabisk etteretningsorganisasjon hadde kverket Tore Tvedt hadde vi nok reagert, men ikke med hat mot muslimer.

    Britene tok forøvrig Palestina fra tyrkerne som okkuperte området før dem, og jøder ble angrepet av arabere i det samme området lenge før staten Israel ble opprettet.

    SvarSlett
  22. @Anonym 10:23

    Å saksøke, selv om det er av de mest idiotiske grunner, er en del av ytringsfriheten, og kan neppe sammenlignes med trusler om terroraksjoner for å få viljen sin igjennom.

    SvarSlett
  23. Anonym (siste):
    For det første er du en feiging som gjemmer deg bak anonymitet når du kommer med slike påstander og presterer også å kalle det fakta.
    For det andre viser du oss antisemitisme og rasisme i sin fulle bredde. Du aksepterer hat og vold mot en folkegruppe fordi de skal ha gjort/gjør forferdelig ting. Det vil si at det er opp til enhver av oss å være dommer og bøddel når vi føler oss dårlig/urettferdig behandlet.
    Om naboen er kvit, kristen og oppfører seg dårlig mot meg, da er kristne, kvite mennesker råtne og fortjener ikke noe godt. Du dømmer mennesker utfra dere tilhørighet, ikke hva individet gjør. Det er skremmende og tragisk.
    Jeg er selv ikke jøde, svart, gul, muslim eller hva det måtte være av merkelapper du ønsker å sette på meg. Men blant alle grupperinger og folkegrupper så finnes det gode og "onde" mennesker, nemlig fordi vi er MENNESKER!
    Vi bør dømme hverandre på bakgrunn av vi er mennesker, ikke noe annet. Det gjeldre også deg, anonym. Du fortjener ikke å dømmes fordi du er hvit, muslim, svart, eller hva det måtte være (selv om du kanskje vil det, siden du selv ikke er jøde, eller en annen utsatt minoritet).
    Det er interessant at det alltid er de som tilhører de større gruppene av makt (hvite, vestlige...)som hevder slike synspunkt. Jeg regner med du ikke ville hevdet et slikt synspunkt om du tilhørte en utsatt minoritet.
    Så langt har du kanskje ikke tenkt?

    vh
    håkon, ålesund

    SvarSlett
  24. JEG HAR ET SPM TIL ALLE DERE JØDEHATERE.
    HVOR SKAL LIKSOM ALLE JØDENE TA VEIEN?
    IKKE LIKER DERE AT VI ER HER, IKKE FÅR VI BO I ISRAEL I FRED..
    HVA VIL DERE EGENTLIG?
    ER DET IKKE PLASS TIL OSS PÅ DENNE KLODEN?
    HVOR SKAL VI JØDER FÅ LOV TIL Å BO I FRED?


    MVH

    EN EKSTREMT OPPGITT JENTE PÅ 25 ÅR

    SvarSlett
  25. Oppgitt jente, vit at de fleste nordmenn vil støtte og beskytte de norske jødene, som alltid har vært nordmenn først, bare Norge får vite hva som foregår. De politisk korrekte har gjort sitt beste for å unngå at vi får vite sannheten, fordi de mener det vil stigmatisere muslimer, men vi kan ikke tillate at hat og rasisme som dette får lov å utfolde seg ubegrenset fordi de politisk korrekte ikke vil innrømme sine feil.

    Nå har man endelig åpnet opp for sannheten, la oss håpe at det politisk korrekte trollet sprekker når det får søkelyset på seg, for Norge kan ikke tillate seg å svike sine landsmenn en gang til.

    SvarSlett
  26. Helt riktig. Det strider mot all viten å si at muslimene i Europa er de nye jødene. Det er ingen andre verdensdeler som behandler sine minoriteter så godt som vi gjør. Vi har lært av andre verdenskrig i motsetning til hva en del land i østen - deriblant flere muslimske - har gjort. Antisemittismen står jo også sterkt i flere av disse landene, og holdningene drar muslimer med seg til Europa - også til norske skoler som vi har sett de siste dagene. Stortingsrepresentant for Høyre, Torbjørn Røe Isaksen skriver om dette på sin blogg hos Minerva: http://www.minerva.as/2010/03/18/den-evige-jøde/

    SvarSlett