mandag 15. mars 2010

Frederic Hauge & Co har korrumpert klimaspørsmålet

Halvparten mener klimatrusselen er overdrevet

Er det rart? Mennesker som Hauge, Al Gore og Jonas Gahr Støre har gjort klimapolitikk til ideologi og politisk kapital, de har brukt gjennomskuelig propaganda og ufine metoder mot alle som stiller spørsmål ved deres fanatiske tro på at de har sannheten.

Vi vet fremdeles for lite, kritiske røster må og få komme til orde, vi må ha en åpen debatt og en forskning fri for press fra miljøfanatikere med egen agenda. Miljøet er for viktig for oss.

Det eneste Hauge, Gore og Støre har oppnådd er å skape forvirring, skepsis, og et forskningsklima som det vil ta år å reparere. Du har absolutt grunn til å være bekymret over at så mange ikke tar klimaendringene alvorlig lenger, Hauge, men du har selv vært med på å skape den situasjonen som vi har nå. La oss håpe at mer seriøse og redelige krefter tar over miljøspørsmålene snart.

6 kommentarer:

  1. Helt enig med deg, men vi kan ikke forvente noe annet fra slike kviser på samfunets rompe som Hauge og hans likesinnede. Al Gore er butikkmann så han forstår jeg, klima for han er å mele sin egen kake. Støre som jeg i utgangspunktet tok for en klok mann, har skuffet stort i dette spørsmålet. Nå er det nedsatt en ny uavhengig forskergruppe fra FN. Skal bli interessant å høre hva de kommer med. Klimaforandreinger har vi vel hatt så lenge denne kloden har eksistert. Ikke så fælt lenge siden vi hadde den yngre istid, og at den var meneskeskap er det vel ingen som tror.

    SvarSlett
  2. Miljøorganisasjonene har fått klima på
    hjernen.Klimaforandringer har vært og
    kommer det være så lenge kloden har
    eksistert.



    YVE

    SvarSlett
  3. Det må da vel være fler enn halvparten som ikke har noen tro på disse klimaendringene, og enda fler, som i tilfelle de eksisterer, ikke har noen tro på at de er menneskeskapt.
    Innimellom, når det passer, prater jeg med en del folk om dette, og jeg har inntrykk av at minst 90% av vanlige folk mener at dette først og fremst er medieskapte endringer.
    Men bare vent til sommeren og varmen kommer så er vi vel igang igjen. Folk har jo hukomelse som glassmaneter, og dette kommer klimakameratene til å utnytte til det fulle for å innføre flere restriksjoner og avgifter.

    SvarSlett
  4. Ja, miljø er blitt god politisk kapital, og det er flere enn Gahr Støre og Gore som har oppdagget det. For de mest skatte- og avgiftskåte politikerne er det nærmest en friseddel.

    SvarSlett
  5. Skatter og avgifter må Gahr Støre og gjengen ha. Noen må jo finansiere den massive flyktningestrømmen med familiegjenforeninger, integreringskurs, norskkurs, arbeidstrening gjennom NAV og alt annet som dette fører med seg.
    Avgiftene går tydeligvis hverken til miljøtiltak, klimatiltak, nye veier eller bedre skole. Det er vel ingen tvil hvor pengene havner?

    SvarSlett
  6. Er ellers enig i flere andre ting på denne bloggen, men her tar du feil. Det er fullstendig irrellevant hva folk flest mener om klimatrusselen. Det eneste som er interresant er hva forskningen viser. Og når de fleste forskerne advarer mot tidene fremover, burde det være ganske åpenbart at vi tenker føre var og samarbeider om en miljøvennlig politikk. Javel, så kanskje noen av dem overdriver, men alternativet er så mye verre - da får vi heller tenke føre var.

    SvarSlett