tirsdag 9. mars 2010

Rasistisk motivert vold?

Brøt seg inn, bandt fast og voldtok to kvinner i Oslo

Hadde hvite menn voldtatt fargede kvinner hadde spørsmål om rasistisk motivasjon kommet opp ganske raskt, om de ikke hadde blitt stemplet som rasister umiddelbart (skjønt, jeg har ikke like stor sympati for voldtektsmenn som for uskyldige ambulansesjåfører).

Med tanke på at de fleste voldtektsforbrytelser er hatkriminalitet, hvor kvinnene representer noe overgriperen blir provosert av, eller motivert av å vise makt og overlegenhet, burde kanskje motivene for alle disse utevoldtektene blitt stilt spørsmål ved litt oftere. Men, man er kanskje redd for hva svaret vil bli?

11 kommentarer:

  1. Det disse afrikanerne har gjort er rasistisk motivert vold.

    Jeg fatter ikke hva politikerne tenker med! Jeg holder hver og en politiker som importererer nye kjeltringer til landet for ansvarlig!

    DET KOMMER IKKE TIL Å BLI MINDRE AV DETTE!

    SvarSlett
  2. Hva vet dere egentlig om dette i det hele tatt?

    Og hva i alle dager har kjære Scotland med rasistgreiene deres så gjøre?

    SvarSlett
  3. @Anonym 09.41

    Hvilke motiver disse to afrikanerne hadde vet vi ikke, jeg sier bare at kanskje burde man undersøke nærmere hva slags motivasjon som drev dem til dette, og at et spørsmål om rasistiske motiver kan ligge til grunn for en del av de mange utevoldtektene er på sin plass.

    SvarSlett
  4. @Anonym 10.55

    Nei, vi vet ikke. Og det er nettopp problemet, vi får aldri vite det heller. Jeg spør bare hvorfor. Hvis rasistiske motiv ligger til grunn her eller i noen av de mange andre utevoldtektene bør vi få vite det.

    Mener du ellers jeg er en rasist? Hvorfor? Fordi jeg stiller samme krav til alle uansett hudfarge eller etnisitet? Det er bare rasisme etter SOS Rasismes definisjon, og det blir som å bli kalt rasist av Vigrid.

    SvarSlett
  5. Det er veldig dumt å rakke ned på disse menneskene. Det er vi som er rasister som setter spørsmålstegn ved disse handlingene..det er tråss alt en del av kulturen demmes. det blir som om de skulle nekte oss å feire jul.

    Nei..ut med lørva. det er de rødgrønne sin feil, og da spesielt SV som får melkespreng ovenfor enhver innvandrer!

    SvarSlett
  6. Disse kvinnene var prostituerte.
    Kan være konkurrenter i på prostitusjonsmarkedet som ville skremme aktører/aktørene.
    Ser jo at byen kryr av prostituerte afrikanske jenter.
    På tide med en opprydding blandt aktørene, ikke kundene. ?

    SvarSlett
  7. Ja, dette er rasistisk motivert vold. Mennene som gjorde dette er avskum, og har ingen ting å gjøre i en liberal rettsstat som Norge.

    SvarSlett
  8. Alle som har fulgt med på de fleste sakene der forskjellige raser er innblandet, VET jo at hvis de som utfører ugjerninger er alt annet enn hvit i huden, så er det ikke rasistisk motiv bak dette.

    SvarSlett
  9. Man kan altså bli kaldt rasist for hva som helst nå om dagen. Spesielt hvis man tør å stille spørsmål om noe var rasistisk motivert, da kan det fort slå tilbake på en selv. Jeg er ikke rasist. Slettes ikke! Det tror jeg ikke Tankgirl er heller. Jeg er enig med Tankgirl i at man må kunne stille spørsmål her... Det er jo en god del invandrere som har uttalt seg om at det er deres rett å gjøre hva de vil med en hvilken som helst norsk kvinne, fordi alle norske kvinner er verdiløse horer. At norske folk er mindre vert enn de selv, og lignende utsagn. Desuten har jo politiet nylig gått ut med informasjon om at samtlige anmeldte overfallsvoldtekter i oslo de siste 3 år er begådt av invandrere. Tilfeldig...?

    SvarSlett
  10. Alle vet jo at det Kun er innvandrere som driver med slik grov kriminalitet, med særlig små unntak.
    I Sverige blir en kvinne voldtatt ca hver 2time. Og det har vist seg at det stiger i takt med innvandringen i landet.
    Så man kan gjerne tenke seg at i 2050 når det fødes mer muslimer i Norge en nordmenn, vil antall slike saker skje hvær jævla dag hær å.
    Man kan stille seg kritisk til det jeg sier, men hvis DU undersøker saken vil du se at jeg ikke spår usannheter

    SvarSlett
  11. Vi vet som sagt ikke motivene til akkurat disse to mennene, det kan ha vært, som en foreslår ovenfor, for å skremme eller sette noen på plass i forhold til prostitusjonsmarkedet, det kan ha vært noe annet. Men, som Hildegirl nevner, er smatlige utevoldtekter de siste tre årene begått av innvandrere, og da er det på tide å spørre om hva motivene deres er.

    Alle har nok ikke rasistiske motiver, men jeg reagerer på at man ikke handler som man ville gjort hvis det var hvite menn som voldtok innvandrerkvinner eller i det hele tatt ikke spør hvorfor.

    SvarSlett